Desemberutstilling 2023 – Tillit

Visste du at Trondhjems kunstforening har en årlig medlemsutstilling?

Hver desember viser vi utvalgte arbeider sendt inn av våre medlemmer i første etasje. Utstillingen er svært populær og godt besøkt av både restaurantgjester og andre. Utstillingen er en måte for foreningen å vise medlemmenes kunst, med særlig fokus på barn og unge som en gruppe vi setter særlig stor pris på å jobbe med.

For å lese mer om årets medlemsutstilling kan du trykke her! Tidligere utstillinger har hatt tema som natur, håp, farge, og lek. Årets tema er Tillit, det samme temaet som har vært for Olavsfest og det øvrige programmet på huset under festivalen. Sentralt på programmet for årets Olavsfest var dukken Little Amal, som vandret rundt i byen og så på kunstverk og dans laget av byens barn. Vi vil ta dette videre med oss inn i høsten og vinteren med Tillit uttrykt i kunst fra dere. Det er ikke noe krav om kunstutdannelse for å søke, men verkene det søkes med må være produsert det foregående året. På denne måten kan vi bidra til vise et vidt spekter av hva som foregår på kunstscenen i Trondheim og omegn, både av profesjonelle og hobbymalere.

For de som ikke er medlem men vurderer å bli det er det bare å følge denne linken. I tillegg til medlemsutstilling har vi utvalgte aktiviteter på programmet for medlemmene våre, som foredrag, kino, utstillingsbesøk, m.m.

Alle som har betalt medlemskontingent for det inneværende året kan søke om plass på utstillingen med inntil tre verk. Søknadsfristen er den 20. september kl. 24.00 og vi oppfordrer alle våre medlemmer til å søke! Dersom du er usikker på om dette er noe for deg håper vi å se deg på på åpningen så vi kan bli bedre kjent med deg, og du får møte flere av foreningsmedlemmene.

Et utvalg bilder fra tidligere medemsutstillinger: