Salg av kunst

De fleste utstillingene våre er salgsutstillinger. Du er velkommen til å kjøpe kunsten som stilles ut, og kan hente verket når utstillingsperioden er over. Prisene er enten satt opp ved siden av verket, eller prisliste er tilgjengelig i lokalet. I tillegg til oppgitt pris kommer lovfestet 5 % til BHK.

Vi har et bredt utvalg av kunst i Lillegalleriet i 2. etasje.

Lillegalleriet er et salgsgalleri. Hos oss finner du kunst i mange forskjellige størrelser og prisklasser fra et bredt utvalg kunstnere. Nedenfor finner du et lite utvalg av det som har kommet inn den siste tiden.

Trykk på bildet for å se det i høyere oppløsning. Alle verk med pris på denne siden finner du til salgs i Lillegalleriet. Kom opp for å se hva annet vi har fått inn.

____________________________

Elisabet Alsos Strand

Elisabet Alsos Strand viser i september og oktober også sine tresnitt i utstillingen flytende i 1.etasje/Café Ni Muser. Inspirert av estetikk og filosofi fra Øst-Asia antyder Strand essensen ved det flytende møtet mellom vann, farge og papir. Hun benytter seg av japanske tresnitteknikker, der fargen som preges inn i papiret blir tilsynelatende en del av papiret, samtidig som papirets kvaliteter skinner igjennom flatene.

Elisabet Alsos Strand (f.1963) bor og abeider i Trondheim. I 2015 tok hun doktorgraden sin ved Kunstakademiet Jan Matejko i Polen. Hun er kjøpt inn av blant annet Norsk Kulturråd, flere norske kunstmuseer og kommuner, Tama Art University Museum Tokyo, og Krakow Internasjonale Trienniale