Kjøp kunst

De fleste utstillingene våre er salgsutstillinger. Du er velkommen til å kjøpe kunsten som stilles ut, og kan hente verket når utstillingsperioden er over. Prisene er enten satt opp ved siden av verket, eller prisliste er tilgjengelig i lokalet. I tillegg til oppgitt pris kommer lovfestet 5 % til BKH.

Vi har også et utvalg av kunst i Lillegalleriet i 2. etasje. Lillegalleriet er et salgsgalleri. Her finner du kunst flere kunstnere, i ulike størrelser og prisklasser.Vi vil legge ut bilder av verkene slik at du lettere kan se hva vi har.

I tillegg til oppgitt pris er det 5 % kunstavgift til BKH for verk over 2000 kr.

____________________________

William Nicolaysen

 I tillegg til kunstverkene i Lillegalleriet, er også mulig å kjøpe verk fra de fleste av våre utstillinger. I kafeen i første etasje viser vi nå William Nicolaysens utstilling The Nostalgia of the Infine. Hvis du er som Klassekampens Tommy Olson, digger du disse bildene fordi de  «fungerer som de skal». Og selv om motivene med det første kan virke tunge, har de en egen evne til å sette rommet og omstendigheene på plass. Om dette frister, er det også mulig å få med disse bildene hjem!

Barbo M. Tiller

Barbro M. Tiller holder til på Lademoen kunstnerverksted. Bildene hennes viser en tydelig strek, og motivene er grafiske, lystige og fargesterke. Verkene selges med ramme.

 

Anita Wollamo

Anita Wollamo er blant annet utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, NTNU. Arbeidene hennes, er representert ved tusjtegninger på papir, arbeider med de flyktige bevegelsene fargene på papiret gir. Ved små endringer i strøk, forander hele motivet seg. Bildene selges med enkel ramme.

Gunn Mari Grøttum

Gunn Marit Grøttum arbeider med collage, akryl, olje og akvarell på lerret. Bildene hennes skildrer mennesket, ofte kvinner, i landskapet og i relasjon til verden og andre mennesker. Bildene skildrer relasjonen mellom individet og landskapet individene beveger seg i, som Grøttum ofte ser som felles får mennesker i hele verden. Selges med enkle rammer.

 

Vigdis Haugtrø

Andre kunstnere