Kjøp kunst

Vi selger kunst! I Lillegalleriet i 2. etasje finnes kunst i flere format og prisklasser, både med og uten ramme. De fleste utstillingene våre er salgsutstillinger. Du er velkommen til å kjøpe kunsten som stilles ut, og kan hente verket når utstillingsperioden er over.

Prisene er enten satt opp ved siden av verket, eller prisliste er tilgjengelig i lokalet. For verk over 2000kr, kommer det i tillegg til oppgitt pris lovfestet en 5 %-avgift til BKH.

På denne siden ser du et utvalg av hva vi har i Lillegalleriet, men kom gjerne innom og se selv! Vi har flere verk på lur, både av disse og andre kunstnere!

________________

 

Julie Ebbing

Julie Ebbing er grafiker, men arbeider med flere teknikker som tresnitt, linosnitt, litografi, tegning og akvarellmalerier. I Lillegalleriet har vi flere verk for salgs, alle uten ramme.

 

____________

 

Barbo M. Tiller

Barbro M. Tiller holder til på Lademoen kunstnerverksted. Bildene hennes viser en tydelig strek, og motivene er grafiske, lystige og fargesterke. Verkene selges med ramme.

 

Kristina C. Karlsen

 

Anita Wollamo

Anita Wollamo er blant annet utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, NTNU. Arbeidene hennes, er representert ved tusjtegninger på papir, arbeider med de flyktige bevegelsene fargene på papiret gir. Ved små endringer i strøk, forander hele motivet seg. Bildene selges med enkel ramme.

Gunn Mari Grøttum

Gunn Marit Grøttum arbeider med collage, akryl, olje og akvarell på lerret. Bildene hennes skildrer mennesket, ofte kvinner, i landskapet og i relasjon til verden og andre mennesker. Bildene skildrer relasjonen mellom individet og landskapet individene beveger seg i, som Grøttum ofte ser som felles får mennesker i hele verden. Selges med enkle rammer.

 

Vigdis Haugtrø

Andre kunstnere