Kjøp kunst

Vi selger kunst! I Lillegalleriet i 2. etasje finnes kunst i flere format og prisklasser, både med og uten ramme. Her ser du et utvalg av hva vi har i Lillegalleriet, men kom gjerne innom og se selv! Vi har flere verk på lur, både av disse og andre kunstnere!

De fleste utstillingene våre er salgsutstillinger. Du kan se et utvalg bilder fra aktuelle utstillinger til salgs lengre nede på siden, under “Fra utstilling 1. etasje” og “Fra utstilling 2. etasje”. Om du vil komme innom og se på verket først, er prisen enten satt opp ved siden av verket, eller prisliste er tilgjengelig i lokalet.

For verk over 2000kr, kommer det i tillegg til oppgitt pris en lovfestet 5 %-avgift til BKH.

___________________________________

Märit Aronsson-Towler

___________________________________

Peter Sutton

________________________

Bjarne Nielsen

Bjarne Nielsen er keramiker, og spesialiserer seg i krystallglasurer. Denne glasuren etterligner naturlige prosesser hvor krystaller dannes i jorden over tusenvis av år.

______________________________________________

Rune folgerø

Rune Folgerø er en kunstner, samler og skaper, som i sommer stiller ut både i første etasje og i lillegalleriet. Han lager bilder inspirert av bymiljø, og bruker mange forskjellige teknikker og materialer i sin kunst.

______________________________________________

Julie Ebbing

Julie Ebbing er grafiker, men arbeider med flere teknikker som tresnitt, linosnitt, litografi, tegning og akvarellmalerier. I Lillegalleriet har vi flere verk for salgs, alle uten ramme.

______________________________________________

Barbo M. Tiller

Barbro M. Tiller holder til på Lademoen kunstnerverksted. Bildene hennes viser en tydelig strek, og motivene er grafiske, lystige og fargesterke. Verkene selges med ramme.

__________________________

Kristina C. Karlsen

____________________________________

Anita Wollamo

Anita Wollamo er blant annet utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, NTNU. Arbeidene hennes, er representert ved tusjtegninger på papir, arbeider med de flyktige bevegelsene fargene på papiret gir. Ved små endringer i strøk, forander hele motivet seg. Bildene selges med enkel ramme.

____________________________________

Andre kunstnere

__________________________________

Ove Stokstad

______________________________________________