Omvisning og formidling

Søndager klokka 14 holder vi i perioder utstillingsomvisninger i 2. etasje. Det er da mulig å først se omvisning hos Trondheim kunstmuseum som avholder omvisninger i nabolokalet kl 13.00 før man deltar på vår.

Vi tilbyr også omvisninger og formidling av utstillingene etter avtale, tilpasset ulike aldersgrupper og anledninger. Vi har et spesielt fokus på at barn og unge får utfolde seg kreativt og blir glad i kunst, noe som kan berike livet uansett hvilke fag de velger å fordype seg i senere. Vi skreddersyr omvisningen for ulike klasser eller grupper etter avtale – elever på f. eks. visuell kunst, design og arkitektur får et mer kunstfaglig og utdypet innhold innen samtidskunst. Vår erfaring er at kunst er et godt verktøy for å lære nye uttrykksmetoder. Kunst befinner seg i mer abstrakte kommunikasjonsbaner enn ord og setninger, hvor blant annet følelser, bilder og minner spiller en større rolle.

Vi tilbyr medlemsdager for medlemmer hvor vi har kunst- og kulturopplevelser i hele byen. Vi har også dager spesielt for ungdomsmedlemmer. Ungdomsarrangementene foregår i kunstforeningens lokaler og tar for seg aktuelle utstillinger. Da planlegger vi omvisninger spesielt for de mellom 8-15 år, og inkluderer en kreativ aktivitet tilknyttet den aktuelle utstillingen. Aktivitetene er godt egnet for de av ungdomsmedlemmene som har interesse av å uttrykke seg visuelt selv, og som vil lære mer om kunst. Vi kontakter alle ungdomsmedlemmene i forkant av hvert arrangement og avtaler inntil tre datoer som passer.

For alle bestillinger: post@tkf.no eller på tlf: 95188177.

20180917_171504 (1).jpg