Desemberutstillingen 2022 – Håp

Hva: Trondhjems Kunstforenings årlige juleutstilling

Hvor: 1. etasje, i kafeen

Når: 01.12.22 – 08.01.23

Vi har gleden av å invitere deg med følge til åpning av medlemsutstillingen Håp torsdag den  1. desember kl.18.00 i 1. etasje. (Merk at åpningen er på torsdag.)

I år har kunstnerisk råd valgt temaet Håp, samme tema som Olavsfest 2022 hadde, og hvor vi deltok med utstilling, uteaktiviteter og samtaler. 

Medlemmene ble til Desemberutstillingen invitert til å visualisere sine tanker, følelser og refleksjon rundt håp. TKFs kunstneriske råd har også i år vurdert alle arbeider, og valgt ut verkene ut ifra forholdet til tema, kunstnerisk kvalitet og søkerens personlige uttrykk og bruk av teknikk samt utstillingen som helhet.  Vel halvparten av medlemmene som ønsket å stille ut, får denne gang muligheten.

Medlemmene har benyttet seg av mange ulike kunstneriske uttrykk; oljemaleri, akrylmaleri, collage, foto, vev/fletting med loddetinn, tresnitt, linotrykk, keramikk, blyant, blekk, og snekring/papirliming.  De fleste stiller ut ett verk, noen få stiller ut to eller tre. 

De 32 medlemmene som stiller ut er 
Alice Bratsberg, Alma Sande,  Anne Håbjørg, Anne Kristin Myrseth, Bertil Palmar Johansen, Birgit Cold, Camilla Rose Gjertsen, Ellinor Rørtveit, Else Andersen Hofsli, Erling Horn Østerlie, Eva Dagny Grønlie Hakvåg, Gunn Mari Grøttum, Hege Flåte, Jane Wenstrand, Jarle Drageset, Juni Pape, Justyna Samoluk, Marit Ranes, Martin Bjørshoel, Martin Palmer, May Remmem, May-Lise Skoglund, Mette N. Handberg, Monica Larsen Donovan, Ole Tolstad, Simen Skard Almaas, Tania Winther, Thor Thorsen, Tone Aaness, Trine Løken, Trond Are Berge og Vigdis Helmersen.