Norske kunsthåndverkere Midt-Norge

Hva: Juleutstilling med Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge

Hvor: 2. etasje, Bispegata 9a

Når: 17. november, kl. 18.00

Førstkommende torsdag åpner vi juleutstillingen i 2. etasje, med Norske Kunsthåndverkere Midt-Norge. Utstillingen viser verk av kunsthåndverkere fra Trøndelag og Møre og Romsdal, og inneholder stor variasjon i uttrykk.

De deltagende kunstnerne er: Bjarne Nielsen, Brit Dyrnes, Anne-Kirsti Espenes, Marit Akslen, Monika Mørck, Toril Redalen, Gro Suvatne, Randi Nygaard Lium, Kristin Opem, Duodu (Rita Nylander og Anne Grut Sørum), Margit Seland, Tovelise Røkke-Olsen og Mette N. Handberg.

Utstillingen inneholder verk i alt fra billedvev, vev, strikk, filt, broderi, tekstile verk, porselen og keramikk, og alt kan kjøpes og tas med “fra veggen”. Her blir det altså mange gode muligheter for å få unna julegavehandelen tidlig, få en fin kunstopplevelse, og støtte kunsthåndverkere samtidig.

Utstillingen står til 8. januar 2023.

Velkommen!