Medlemslotteri 2022

Tradisjonen tro har kunstforeningen også i år et medlemslotteri i desember, som en markering av foreningens stiftelsesdato, 17. desember 1845. Trekningen vil finne sted lørdag den 10. desember, og vinnerne vil bli kontaktet umiddelbart. For å være med i trekningen må medlemskontingent for året være betalt.

Årets premier er “U vinu je istina/ I vinen er sannheten” av Kristina Cepkenovic Karlsen, “Bølger”, og “På samme tid, et annet sted”, av Anne Kristin Myrset, To hvite lattekopper av Gro Suvatne. Alle bildene er rammet inn med refleksfritt glass. Den heldige som som blir trukket ut først får velge fritt blant verkene , andre vinner får velge som nummer to, og så videre.

I tillegg har vi ekstragevinst i form av fem eksemplarer av boken om kunstforeningens historie, “Det lange perspektiv”. Boka trekkes på nummer.

Premiene er kjøpt inn ved hjelp av gaver fra Trondhjem kommune og Norske kunstforeninger, som vi mottok i anledning vårt 175 års jubileum.