Elevutstilling kulturskolen 2021 – Art is Me

Kunstner: Elever fra Kulturskolen i Trondheim
Dato og sted: 03.06.21 – 10.06.2021, 2. etasje

I forbindelse med Kulturskolen i Trondheims Kulturskolefest viser vi utstillingen Art is Me. Her vises verk av over 150 elever fra forskjellige undervisningssteder i hele Trondheim. Utstillingen viser et bredt spekter av teknikker – det er mye maleri, men inkludert er også skulptur, keramikk, collage, tegning og videokunst.

Selv om utsillingen viser verk av mange elever med forskjellige lærere, oppleves utstillingen likevel som en helhet.

Dessverre har vi ikke kunnet åpne utstillingen for publikum på grunn av koronarestriksjoner. Den er likevel montert, og kulturskolen har flyttet undervisningen til oss, slik at elevene får sett den! Vi kommer også til å fotodokumentere utstillingen, og publisere bilder her.

På grunn av korona-restriksjoner var vi dessverre nødt til å holde galleriet og utstillingene stengt for publikum i utstillingsperioden. Utstillingen ble likevel hengt opp, og elevene selv fikk sett. Vi har fotodokumentert utstillingen, og det er derfor mulig å se foto av utstillingen her! Se lengre ned på denne siden.

Åpningstider for elevene ved kulturskolen:

03.06. – 10.06.: 15.00 – 19.00