Desemberutstillingen 2019

Kunstnere: Medlemsutstilling
Tittel: Desemberutstilling 2019
Dato: 07.12.2019 – 19.01.2020

Desemberutstillingen er Trondhjems Kunstforening sin juryerte medlemsutstilling, og vises på veggene i hele 1.et. Café Ni Muser. Hvert år skifter temaet, og gir oss innblikk i et bredt spekter av våre medlemmers kunstneriske uttrykk gjennom foto, maleri, tegning, grafikk og tekstil.

Desemberutstillingen er også en juleutstilling som åpner den første lørdag i desember hvert år, og en salgsutstilling, hvor alle verker er til salgs.

I år har kunstnerisk råd bestemt å holde temaet åpent og la medlemmer velge fritt det de ønsker å melde på til vurdering. Desemberutstilling 2019 har derfor et åpent tema. På denne måten håper vi på å bli kjent med medlemmenes egne interesser.

TKFs kunstneriske råd vurderer og juryerer alle arbeider, og velger ut verkene ut ifra søkerens personlige uttrykk og bruk av teknikk, samt utstillingen som helhet. Kunstnerisk råd har vært Anne-Tove Huse, Beate Gjersvold og Elena Pèrez.

Medlemmer som stiller ut: Oda Ådland Thowsen, Lars Andreas Dybvik, Annika Udo, Annikken Olsen Skjæran, Vegard Fossbakken, Martin Bjørshoel, Maj-Randi Helgerud Due, Else Hofsli, Line Yvonne Valsjø, Raina Stebelsky, Grete Tvete Vollan, Eli Skarpnes, Monica Larsen Donovan, Birgit Cold, Elin Rødahl Thingnes, Diana Lindbjerg, Elin Helene Granbo, Tone Engberg, Thor Thorsen, Dominik Mysiak, Kristina Cepkenovic Karlsen, Aage A Mikalsen, Alice Bratsberg, Marianne Broch, Wenche Ødegård

_______________________________________________________________________

Utlysning

Desemberutstillingen er Trondhjems Kunstforening sin årlige, juryerte medlemsutstilling, og vises på veggene i hele 1.et. Café Ni Muser. Hvert år skifter temaet, og gir oss innblikk i et bredt spekter av kunstneriske uttrykk gjennom foto, maleri, tegning, trykk og tekstil.

I år har kunstnerisk råd bestemt å holde temaet åpent og la medlemmer velge fritt det de ønsker å melde på til vurdering. Desemberutstilling 2019 har derfor et åpent tema. På denne måten håper vi på å bli kjent med medlemmenes egne interesser.

TKFs kunstneriske råd vurderer og juryerer alle arbeider, og velger ut verkene ut ifra søkerens personlige uttrykk og bruk av teknikk, samt utstillingen som helhet.

Praktisk informasjon:

Desemberutstillingen 2019 holdes i 1.etasje/kaféen fra 07. desember 2019 til 19. januar 2020. Alle medlemmer kan søke om utstillingsplass med inntil tre (3) verk. Søknadsskjema finner du her. Foto av verkene skal sendes som vedlegg til desemberutstilling(at)tkf.no. Det er viktig å merke filene med samme nummer, tittel og navnet ditt slik du bruker det på verkene i søknaden. Merk filen med nummer, tittel, og navn: 1_Tittel_Navnetditt.jpg. Filene kan være på maks 4MB.

Arbeidene som sendes inn til juryering må være produsert i løpet av året 2019. Av praktiske årsaker begrenser vi oss til først og fremst til vegghengte objekter, for eksempel foto, maleri, tegning, trykk og tekstil. Søknader som innebærer performancer til åpningen er likevel også en mulighet. Ta da kontakt på epost desemberutstilling(at)tkf.no eller mobil 951 88 177.

Søknadsfristen er tirsdag 01.oktober kl 24.00. Nytt i år er at du må sende inn filene dine til desemberutstilling(at)tkf.no. Legg igjen merke til at merking av fil må stemme overens med informasjonen oppgitt i skjemaet. Har du spørsmål til skjemaet eller andre spørsmål, ring oss på 951 88 177.

Tilbakemelding blir gitt til alle søkere på e-post innen 11.november. Følg også med på vår hjemmeside eller facebook-side for fortløpende informasjon om alle våre utstillinger.

Lykke til!
Vennlig hilsen

Trondhjems Kunstforening

Søknadsskjema