Januar 2023

Godt nytt år! 2023 er i gang, og for kunstforeningens del er det en pangstart med installering av sprinkleranlegg og mye arbeid på huset. Vi kan med glede meddele at vi likevel holder åpent som vanlig, Tor-Søn fra den 05.01.

Noen har kanskje fått med seg at Cafe Ni Muser holder stengt frem til den 16.01. i sammenheng med arbeidet i kjelleren og cafeen. Dette innebærer at de som ønsker å se medlemsutstillingen i cafeens lokaler må kontakte oss i 2. etasje i våre åpningstider for å få tilgang til denne. Vi slipper deg gjerne inn og viser deg hva medlemmene våre lager.

Begge gjeldende utstillinger går inn i sin siste visningshelg denne uken, med siste åpningsdag den 08.01 for både medlemsutstilling og Norske kunsthåndverkere Midt-Norge. Neste utstiller er Espen Skjønhaug som åpner den 12.01., og deretter åpner vi Espen Kvålsvolls utstilling den 19.01.

Hjertelig velkommen til oss!