Medlemsdag 4. mai

Kjære medlem

Invitasjon til medlemsdag med kaffe og utstillinga Den norske idealstaten i Bispegata og deretter film: Frida Kahlo – The icon, the artist

Vi har gleden av å invitere til Medlemsdag uten koronarestriksjoner, bare med muligheter til å bruke Antibac og til å holde en personlig valgt avstand. 

Vi har ei spennede (demokrati-) utstilling, Den norske idealstaten,  i Bispegata med maleri basert på innspill fra utallige personer over det ganske land som har fortalt kunstnerduoen Alt går bra om hvordan den enkelte  ønsker seg framtida. Utstillingen handler om hvilke håp og drømmer har folk i Norge, hvilke verdier er viktige å ta vare på i et fellesskap?

Kaffe og kake serveres fra kl 1645 i 2. etasje.

Filmen om  Frida Kahlo – The icon, the artist er tilbake på Trondheim kino, Prinsen sal 2.  Noen av oss så den for 1,5 år, men ikke alle som hadde lyst fikk det til.  Nå er muligheten her igjen. Og det går godt an å se den en gang til! (Engelsk tekst, ingen aldersgrense.)

Det er anledning til å ta med følge. 

Påmelding med navn på deltagerne til post@tkf.no. Først til mølla som vanlig.

Kaffe og kunstutstilling er gratis. Blir du med på Frida Kahlo betaler vi kr 145 som spesialpris på filmen –  som du vippser til 951 88 177. Rabatterte billetter kjøpes av oss og deles ut under kaffen, alternativt på kinoen for de som ikke rekker kaffen (kan ikke kjøpes på nett). Det er dessverre ikke refusjon på kjøpte kinobilletter, om ikke andre tilfeldigvis kan ta over.

Har du spørsmål, ring gjerne 95188177 (Inger Marie).

Velkommen!
Trondhjems Kunstforening