Medlemsdag – Filmvisning “Min Rembrandt”

Hvor: Oppmøte i Trondhjems Kunstforening

Når: 15. september, 17.00

Medlemsdag onsdag den 15. september – Kunstfilm kl 1815 på Prinsen kino med kaffe på Ni Muser kl 1700

Kjære medlem,

Vi inviterer medlemmer med følge til høstens første Medlemsdag med visning av kunstfilmen Min Rembrandt onsdag den 15. september  kl 1815 på Prinsen kino og kaffe/te i Bispegata 9 A først (kl 1700). Også denne gang bruker vi kafeen for å få tilstrekkelig plass mellom den enkelte av oss. Kunstforeningen spanderer kaffe/te.

Det blir også anledning til å se på Jødisk kulturfestival sin utstilling – Og Gud skapte kvinnen (tegninger) og Hasan Daraghmehs utstilling In Search of the Place (video/foto) som begge henger i 1. etasje samt Mona Orstad Hansens utstilling I kjelleren luktet det alltid iskrem (maleri, silketrykk og installasjon) som vises i 2. etasje .

Alt skjer innenfor de til en hver tid gjeldende smitteverntiltak;  antibac, 1 m avstand og munnbind.

Påmelding med navn og telefonnummer på deg og eventuelt følge til post@tkf.no og vippsing av kr 125,- til 951 88 177 så henter vi samlet ut de rabatterte billettene og deler ut dem i kafeen. Ring 951 88 177 om noe er uklart.

Velkommen!

Med hilsen

Trondhjems Kunstforening