Norske Kunstforeningers jubileumsutstilling: «Recycling the Looking Glass – Trash art – Found objects»

Utstillingsperiode: 21.02 – 03.04.2009
2. etasje.

«RECYCLING THE LOOKING-GLASS – Trash art – found objects» er en internasjonal utstilling som er med på å markere Norske Kunstforeningers 30-årsjubileum og Mangforldsåret 2008. Utstillingen har tidligere blitt vist i Oslo Kunstforening, Haugesund Kunstforening, Risør Kunstforening, Moss Kunstforening, Stord Kunstlag og Stavanger Kunstforening. Utstillingen viser en rekke nye verk av anerkjente kunstnere som arbeider innenfor tematikken gjenbruk og resirkulering i et kunstnerisk perspektiv. Utstillingen miljømessige og økologiske dimensjon gjør den velegnet som innfallsvinkel til vår dagsaktuelle problematikk.

Utstillingen er et samarbeid mellom Norske Kunstforeninger, The Agency, Alternativ plattform for kunst og Du store verden!

Kurator for utstillingen er Samir M´kadmi.

Kunstnere representert på utstillingen i Trondheim er Donna Conlon (Panama), Safaa Erruas (Marokko), Jon Gundersen (Norge), Vigdis Haugtrø og Johannes Franciscus de Gier (Norge, Nederland/Norge), Roza Ilgen (Tyrkia/Norge), Olga Robaio (Columbia/Norge)
og Liu Wei (Kina).