Anne-Tove Huse – Sted

Anne-Tove Huse har bak seg 20 års fartstid som billedkunstner. Hun debuterte på Trøndelagsutstillingen i 1984, og har siden den gang deltatt jevnlig i tillegg til deltakelse på Vestlandsutstillingen og Høstutstillingen, samt flere separat- og kollektivutstillinger i Norge, Danmark og Tyskland.

Hun avsluttet utdanningen ved Kunstakademiet i Trondheim i 1984, og har siden hatt arbeidsbase i Trondheim, med en rekke reiser og arbeidsopphold i Norge og utlandet.
Hun er bl.a. innkjøpt av Trondheim Kunstmuseum, Norsk Kulturråd, Trondheim kommune, Sør-Trøndelag Fylkeskommune, Aukra Kunstlag, Olavshallen, Statoil og flere offtl institusjoner. Hun har også flere innkjøp i forbindelse med utsmykking av bygg.

Anne-Tove Huse er medlem av Norske Billedkunstnere (NBK) Trøndelag Bildende Kunstnere (TBK) og Landsforeningen Norske Malere (LNM).

Anne-Tove Huse om seg selv:
Arbeidene mine er preget av utforskning av maleriet som medium og materiale. Jeg arbeider hovedsaklig med olje og acryl, men også med silikatmaleri (mur) og voksmaleri/enkaustikk.
Bildene har spor fra oppveksten ved kysten, samt interesse for myter, historier og eventyr – ofte blandet innenfor samme billedflate.