Karoline Sætre

Kunstner: Karoline Sætre
Tittel: Grensen en strek er en tanke
Medium: Installasjon
Dato: 21.01-21.02.2021 i 2 etasje
Åpning: Ingen offisiell åpning, men utstillingen kan besøkes fra kl. 12.00 den 21.01.

Trondhjems Kunstforening har gleden av å presentere Karolines Sætres utstilling ‘GRENSEN ER EN STREK ER EN TANKE’ i 2.etasje.

På grunn av smittevernhensyn blir det ingen offisiell åpning den 21. januar, men vi holder åpent fra kl. 12:00 på åpningsdagen.
Velkommen!

En grense er en strek er en tanke, er en installasjon som kretser rundt tre lokasjoner i Trondheim. Konfrontert med flere fysiske grenser i rommet, stilles publikum i posisjoner som kan tenkes å være både utenfor og innenfor. Gjennom tekst og tegning forsøker kunstneren å kartlegge rom i byen, men også rom som finnes i en selv. De tre lokasjonene representerer hver en bestemt følelse som på ulike vis skaper avstander. Publikum introduseres for følelsene og stedene gjennom et kartverk, og objekter i utstillingsrommene.

Karoline Sætre (f. 1992) arbeider med stedsorienterte prosjekter. Hun har en bachelor fra Kunstakademiet i Trondheim (2016) og en master fra Malmö Konsthögskola (2019). Arbeidene hennes kretser rundt tilhørighet, orientering, relasjoner. Hun bor og arbeider i Oslo. Sætre er også del av duoen Kvae og Bark, et samarbeid med Øyvind Novak Jenssen. Nylige prosjekter inkluderer deltagelse på festivalen Open Out (Tromsø), residency på Surnadal Billag (Surnadal), gruppeutstillingen Gymsal (Trondheim).