Desemberutstilling 2020

Årets tema: farge
Medium:
Dato: 05.12.20 – 17.01.21

Desemberutstillingen er Trondhjems Kunstforening sin årlige, juryerte medlemsutstilling, og vises på veggene i hele 1.etasje/Café Ni Muser. Hvert år skifter temaet, og gir oss innblikk i et bredt spekter av kunstneriske uttrykk gjennom foto, maleri, tegning, trykk og tekstil.I år har kunstnerisk råd valgt at temaet er farge, og av over 170 innsendte verk er vi stolte over å presentere følgende kunstnere:Martin Bjørshoel, Alice Bratsberg, Aase-Hilde Brekke, Katarzyna Anna Chrzanowska, Anna Dahlø, Monica Donovan, Tone Engberg, Elin Helene Granbo, Kristina Helland-Hansen, Vigdis Herlmersen, Else Hofsli, Marit Hofstad, Bertil Palmar Johansen, Kjersti Mortensen, Therese Myran, Dominik Mysiak, Coby Omvlee, Thomas Pahr, Justyna Samoluk, Jørgen Sellevold, Eli Stav, Jan Olav Straume, Thor Thorsen – Solnedgang, Billie Thackwell og Jane WenstrandDesemberutstillingen kan ses hver dag i Café Ni Musers åpningstid 11:00 – 22:00.

**På grunn av gjeldende smittevernregler er den offisielle åpningen av Desemberutstillingen 2020 lørdag kl. 16:00 dessverre kun åpen for inviterte og deltagere med følge.