Jødisk kulturfestival

Kunstner: Jødisk kulturfestival
Tittel: Bilder av fotograf Mr Yoshi
Medium: Foto
Dato: 05.09. – 20.09.

Denne utstillingen er en ny vri på klassisk fotografi i møte med
graffiti. Mr Yoshi er en profesjonell fotograf og kjent gatekunstner som lever av å reise verden rundt med noen av verdens største musikere. Han har jobbet med artister som Justin Bieber, The Weeknd, Lady Gaga, Arianna Grande og Post Malone og tatt bilder av artistene på og utenom scenen.


I tillegg er Mr Yoshi velkjent for sin gatekunst gjennom 25 år. Gatekunsten hans har vært å se rundt om i hele verden, både på bygninger og på bilder i private hjem. I denne utstillingen laget spesielt for JKfest viser han frem bilder fra JKfest 2019 og har tilført sin egen kreative stil til hvert av bildene.


Mr Yoshi er født i Jerusalem, men har bodd mesteparten av livet i Sydney, Australia. Nå har han sitt kunst- og fotografistudio i Trøndelag, hvor han bor med familien sin. Se hans instagramkonto @yoshi2406