Medlemslotteri – 1. etasje

Arrangement: Medlemslotteri
Hvor: 1. etasje i gallerirommet i kaféen
Dato: 12.12.2018 kl.18.00

 

Hvert år arrangerer Trondhjems Kunstforening medlemslotteri for å feire stiftelsesdatoen 17.desember 1845. Også i år har vi valgt å legge trekningen i lotteriet noen dager tidligere og håper at riktig mange av foreningens medlemmer har anledning til å komme. Det er mulig å kjøpe forfriskninger i kaféen. Vi har som tidligere et ekstratilbud til alle medlemmer som kommer til trekningen: ett lodd i døra!

De fleste gevinster er sjenerøse gaver fra foreningens medlemmer eller utstillinger ifra 2018. Vi er svært takknemlig for alle gavene!

Praktisk info

Vedtektene er klinkende klare: alle medlemmer som har betalt kontingent for inneværende år deltar i utlodningen. Sjekk på forhånd med oss, om du er usikker, så slipper du å gå glipp av en mulig gevinst. Vi tar dessverre ikke imot innbetalinger i døra.

I år som i årene før gjør vi en vri med loddtrekningen. Noen gevinster trekkes ut som vanlig blant alle medlemmer, og andre gevinster trekkes ut bare blant de medlemmene som deltar på arrangementet. Loddet til trekningen på stedet deles ut i døra.

Gevinstene som trekkes ut blant alle medlemmer, følger tradisjonen med at det medlemmet som trekkes ut først, har muligheten til først å velge gevinst. Nummer to har andrevalget blant gevinstene osv. Samme medlem kan bare trekkes ut én gang. Gevinstene kan plukkes ut fra og med fredag den 15. desember (helst pr mail), og hentes etter avtale i løpet av desember, etter å ha avtalt tidspunkt på tlf 951 88 177.

På loddene som deles ut i døra til det enkelte medlem, trekker vi på samme måte. Det medlemmet som trekkes ut først, har muligheten til først å velge gevinst. Nummer to har andrevalget blant gevinstene osv. Her er forskjellen at alle er til stede, slik at det først uttrukne medlemmet velger gevinst med en gang. Vi bruker loddbøker, så det er ikke mulig å vinne flere ganger når loddet alt har gått inn med gevinst.

Gevinstene er som følger: