Seminar/Workshop: Affect Theory and Praxis

Arrangement: Affect Theory and Praxis: Transdisciplinary Methodologies
Dato og klokkeslett: 19. og 20.november kl 09
Sted: TKF – 2.etasje

Denne to dager lange workshopen peiler seg inn på studenter, forelesere, og forskere hos NTNU for å introdusere dem til affektteori, med sin flersidige forgreininger, tradisjoner, og metodologier. Workshopen vil også samle ansatte og tidligere studenter som nå jobber innenfor humaniora og samfunnsvitenskap, og bygge tverrfaglige læringsbånd og kompetanse innenfor affektstudier. Vi vil fokusere på feminist, queer, transkjønn, og dekoloniale tilnærminger til affektteori fra transdisiplinære perspektiver. Flere deltagere er interessert og jobber med litterær kritikk, pedagogikk, media, kulturelle studier, kjønn, film, filosofi, musikk, og religiøse studier.

Påmelding finner du her og arrangementet på facebook finner du her.