Harald Wårvik – Tegning II

Kunstner: Harald Wårvik
Titel: Tegning II 2014
Dato:
07.08. – 21.09.2014

Tegning II 2014 er en videreføring av utstillingen Harald Wårvik hadde hos oss høsten 2012, da han for alvor kom ut som tegner. Bildene, flere av dem i stort format, viser en utpreget ferdighet og kjennskap til teknikk og redskap. På nært hold kan man la seg forbause over detaljrikdommen og håndverket i tegningene. På avstand kan man la tankene vandre tilbake i kunsthistorien og landskapsmaleriet. Fremdeles handler det
om landskap og utvikling innenfor landskapstradisjonen i billedkunsten.

Harald Wårviks arbeider er representert i flere samlinger, blant annet Riksgalleriet, Museet for samtidskunst og Astrup Fearnley. Hans utsmykninger kan finnes på en rekke offentlige steder, som Arbeiderforeningen i Trondheim, Værnes flyterminal og
i Nidarosdomen. Han har ved flere anledinger stilt ut i TKF, både med separat-
og kollektivutstillinger.

Harald Wårviks arbeider er representert i flere samlinger, blant annet Riksgalleriet, Museet for samtidskunst og Astrup Fearnley. Hans utsmykninger kan finnes på en rekke offentlige steder, som Arbeiderforeningen i Trondheim, Værnes flyterminal og
i Nidarosdomen. Han har ved flere anledinger stilt ut i TKF, både med separat-
og kollektivutstillinger.

Warvik_Dagbrudd_webWarvik_Andre_siden_web