Nyheter i lillegalleriet

Vi er så heldige å ha fått inn flere vakre vaser fra keramiker Bjarne Nielsen for salg i lillegalleriet. Disse vasene har vi stilt ut tidligere, under Norske kunsthåndverkere Midt-Norges juleutstilling i 2022. De viste seg å være svært populære, så om du ikke sikret deg en i desember kan man komme innom og rette opp i uhellet. Nielsens arbeider er lett gjenkjennelige, med elegante kurver, vakre farger og ikke minst den iøynefallende krystallglasuren.

Krystallglasuren er Nielsens spesialitet, og etterligner prosessen som danner krystaller i jordskorpen, hvor de vokser seg store gjennom tusenvis av år. I glasuren på vasene er det kort nedkjølingstid, og krystallene forblir todimensjonale.

Se bilder av vasene her, eller enda bedre: ta turen innom lillegalleriet for en kikk!