Utstillingsåpning: TILLIT

Trondhjems kunstforening i samarbeid med kunstprosjektet i Enhet for rustjenester har gleden av å invitere til åpningen av årets kunstutstilling.

Utstillingen heter TILLIT, som er det samme tema som for årets Olavsfest. Tillit er selve limet i samfunnet. Olavsfest skriver: “Det sier noe om hvor godt samfunnet fungerer, men det er på det personlige nivået at tilliten dannes.” Tillit er grunnleggende for å ha et åpent og fritt samhold.

Deltakerne har jobbet sammen med kunstproduksjon i hele vår, og har snakket og diskutert hva tillit er. Resultatet er en energisk og fargesprakende gruppeutstilling som vises hos Trondhjems kunstforening fra 1. – 26. juni. Utstillingen åpner kl. 14:00, og pågår til kl. 16:00.

Utstillingens åpningstider er:

UKE 22: Torsdag- fredag: 14 – 16, lørdag og søndag stengt

UKE 23: Mandag – fredag: 12 – 16, lørdag og søndag stengt

UKE 24: Mandag – torsdag: 12 – 18, fredag – søndag: 12-16

UKE 25: Mandag – torsdag: 12 – 18, fredag – søndag: 12-16

UKE 26: Mandag 12 – 18

Velkommen til åpning torsdag 1. juni!