Har du lagt merke til logoen til Bifrons?

De som følger med på facebook og i adressa har lagt merke til at restauranten i første etasje snart skal åpne, og at navnet på etablissementet blir Bifrons! Navnet betyr “to ansikter” på latin, og som seg hør og bør kommer restauranten med en logo, som er laget av Julie Ebbing. Hun er en kunstner som tidligere har stilt ut i første etasje, og som i en periode til og med har hatt atelier i det gamle rammeverkstedet ute i bakgården. Vi har med andre ord et godt forhold til Julie og kunsten hennes. Verkene hennes er lett gjenkjennelige med en tydelig strek, rå punkete tone, og masse mørk humor.

Tresnitt, litografier og akvareller av Julie Ebbing er stilt ut i lillegalleriet i andre etasje hos Trondhjems kunstforening, i flere opplag både med og uten ramme. Ta gjerne en kikk i nettbutikken vår her!