Jubileumsutstilling: TKF 175 år

Kunstnere:
Medium:
Dato: 05.12 – 17.01.2021

Trondhjems Kunstforening blir 175 år og feirer med en egen jubileumsutstilling!Utstillingen viser verk av 9 elever fra Kulturskolens lørdagsskole for visuell kunst, sammenstilt med tre kunstnere som har hatt stor betydning både for Trondheim som kunstby og som aktive medlemmer i Trondhjems Kunstforening: Roar Wold (1926-2001), Ove Stokstad (1939-2018) og Astrid Wallster Holdbakk.Lørdagsskolen er et undervisningstilbud for elever i alderen 13 – 18 år som tas inn etter søknad. Tilbudet skal gi de mest motiverte elevene faglig og personlig utvikling innen billedkunst, og kan forberede elever som vil søke videre studier innen kunst og estetiske fag. I tillegg til jubileumsutstilling feirer vi med et større faglig og kulturelt program gjennom desember og våren 2021: https://tkf.no/jubileum/

Trondhjems Kunstforening vil takke Petter Stokstad, Ragnard Wold og Astrid Wallster Holdbakk for utlån av verk til utstillingen.

**På grunn av smittevernhensyn er den offisielle åpningen av Jubileumsutstillingen lørdag kl. 17:00 dessverre kun åpen for inviterte og deltagere med følge, men vi holder åpent fra kl. 12:00 også på åpningsdagen, slik at det at flest mulig får anledning til å se utstillingen.Jubileumsutstillingen er ellers åpen i vår ordinære åpningstid:

Torsdag kl 12-18
Fredag kl 10-16
Lørdag-søndag kl 12-16

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s