Arrangement

Kunstforeningen organiserer forskjellige typer arrangement i løpet av året. Noen arrangement er koblet til utstillingene som vises i 1.et eller 2.et, for eksempel kunstnersamtaler eller finissager, mens andre arrangement er uavhengig av utstillingene og følger medlemmers interesser eller relevans for samfunnet.

«Medlemsdag» er et eksempel på arrangement som følger medlemmers interesser.

Medlemsdag er TKF sin arrangementserie som kombinerer kunstopplevelser med sosialt samvær. Vi inviterer våre medlemmer 4-6 ganger per år til kaffe/kake før en privat omvisning i byen museer eller til andre kunstinstitusjoner i Trondheim, hvor man ikke får tilgang på individuell basis. Med medlemsdag ønsker vi å bidra til å øke interessen og forståelsen for kunst og kultur i byen. 

Eksempler på medlemsdag:

I 2019 har vi hatt workshop av Diana Lindbjerg om hvordan man bygger en god kunstnerisk portfolio. I tillegg har vi også vært backstage hos nye Rosendal teater og hatt besøk av gallerist Dorit Scharffscher og hennes innlegg om Kunsten å finne riktig pris på kunst. I starten av året besøkte vi også de nye lokalene til nye Helsevakta ved St.Olavs sammen med kunstkonsulent Ingunn Myrstad.

I 2018 besøkte vi samlingen på Rotvoll og Stjørdalen til Equinor, Nordenfjeldske kunstindustrimuseum, og Trondheim Kunstmuseum.

I 2017 besøkte vi også Trondheim Kunstmuseum, i tillegg til Sparebank1 SMNs samling, og Kunsthall Trondheim.