Medlemsdager og arrangement

Kunstforeningen arrangerer en rekke arrangement om kunst, både i kunstforeningen, og hos våre samarbeidspartnere. En del arrangement er forbeholdt våre medlemmer, mens andre er åpne for alle. Det første medlemsarrangementet er allerede førstkommende tirsdag!

Ikke medlem? Klikk her for informasjon om hvordan du melder seg inn!

Tirsdag den 4. oktober kl 18.00:

Til samme tid et annet sted/I glemselens dal

Kunstnerne Anne K Myrseth og Kristina C. Karlsen inviterer til omvisning i utstillingen sin i 1. etasje i Bispegata. Begge kunstnerne er grafikere, men bruker også andre teknikker til å formidle sine historier. Begge kunstnerne vil være til stede og gi oss dypere innblikk i sine arbeider. Kafeen er åpen for kaffe/te, annen drikke og enkel matservering.

Onsdag den 9. november kl 17.00 (Merk tidspunktet):

Kari Steihaug – Potetbøtta og parfymen

Vi besøker Galleri Dropsfabrikken i Ila hvor Anniken Storhaug serveres kaffe og kake før hun viser oss rundt i utstillingen. Tekstilkunstneren Steihaug forteller at hun «arbeider med installasjoner og funne objekter, med tid og forgjengelighet, historie og håndverk som sentrale tema. Mitt utgangspunkt er tekstiler knyttet til hverdagslivet, både det som forble ufullendt og det som har vært i noens liv lenge, avlagt og utslitt.  Tekstil som sanselighet og minnebærer, som et sted å utforske forholdet mellom erindring og forventning, det kollektive og det private, og det skjøre og det substansielle. Jeg er opptatt av å løfte frem de politiske og poetiske sidene av tekstiler som har vært i våre liv lenge.»

Trondheim Open

Torsdag den 27. oktober kl 19.00 – 21.00:

21.-30. oktober inviterer Trondheim Open til åpne atelier, kunstmarked, panelsamtale, kunstnersamtaler, workshops med mere.

Som en del av Trondheim Open inviterer billedkunstneren Anne Kristin Myrseth i samarbeid med Trondhjems Kunstforening til samtale i åpen utstilling torsdag den 27. oktober kl 19.00-21.00, i 1. etasje i Bispegata 9 A, i Café Ni Muser.