Site icon Trondhjems Kunstforening

Omvisning og formidling

Hver søndag klokka 14 holder vi omvisning i utstillingen i 2. etasje. Det er mulig å først se omvisning på Trondheim kunstmuseum før man ser vår. Også passer det kanskje med lunsj på Ni muser etterpå?

Vi tilbyr også omvisninger og formidling a utstillingene etter avtale, tilpasset ulike aldersgrupper og anledninger. Vi har erfaring fra aldertrinn ned til 4 år og opp til 80 år.

Vår erfaring er at kunst er et godt verktøy for å lære nye språk. Kunst befinner seg i mer abstrakte kommunikasjonsbaner enn ord og setninger, hvor blant annet følelser, bilder og minner spiller en større rolle.

Vi har et spesielt fokus på at barn og unge får utfolde seg kreativt og blir glad i kunst, noe som kan berike livet uansett hvilke fag de velger å fordype seg i senere. Vi skreddersyr omvisningen for ulike klasser eller grupper etter avtale – elever på f.eks. visuell kunst, design og arkitektur får et mer kunstnerisk og utdypet innhold innen samtidskunst.

Omvisningen varer opptil 30 minutter. Etter omvisningen kan klasser gjerne bruke lenger tid på utstillingen, da med læreren som pedagogisk ansvarlig. Vi har mulighet til at hver klasse kan bli hos oss i inntil 2 timer.

Vi har også mulighet og erfaring for å bruke drama og teater som inngang til visuell kunst. Ta kontakt for mer informasjon.

For alle bestillinger: post@tkf.no eller på tlf: 95188177.

Exit mobile version